S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na Vašem zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení Vašeho prohlížeče.

 

 

Zavolejte nám a my Vám pomůžeme,

+420 777 77 35 08

Čas pro volání:

PO-PÁ 8:00 - 17:00

SO 8:00 - 11:00


a nebo napište e-mail

info(at)madarskekoreni.cz

 


ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 215,65 Kč (8,63 Euro)
Skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 51,00 Kč (2,04 Euro)
Skladem
Naše cena 405,00 Kč (16,20 Euro)
Skladem
Naše cena 247,00 Kč (9,88 Euro)
Skladem

Zboží na "předobjednávku" ?

Pokud Vámi vybrané zboží nemáme skladem a je u něj uvedeno " na předobjednávku ". Zboží můžete objednat a my Vám jej dodáme do 30 dnů ( zpravidla bývá do 14 dnů ) od potvrzení objednávky.

 

Cena dopravy?

Kompletní ceny poštovného naleznete ZDE.

Číslo bankovního účtu při platbě předem: 2275369033/0800

 

 

Od zpracování k odeslání.

Při objednávce obdržíte e-mail s Vašimi přihlašovacími údaji. Po přihlášení v zákaznické sekci, můžete sledovat průběh Vaší objednávky, rovněž si můžete stáhnout proformu Vaší faktury.

Zboží expedujeme do 24 hodin od potvrzení objednávky.

Spolu s e-mailem o odeslání Vaši zásilky obdržíte kód, s kterým můžete sledovat Vaši zásilku.

Navíc většinu našeho zboží odesíláme jako "křehké" !

 

 

 


» Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

1. Ochrana osobních údajů

 

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí, podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel. Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky. Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka "ZAREGISTROVAT" nebo "ODESLAT OBJEDNÁVKU") dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek. Tento souhlas udělujete dobrovolně.

 

2. Shromažďování a využití osobních dat

 

Veškeré data jsou využita pouze pro personalizaci služeb a ke splnění závazku vůči zákazníkovi. Pro toto splnění jsou využita pouze nezbytná data, například kontaktní údaje, které jsou nezbytné k doručení. Osobními daty, které jsou shromažďovány na této stránce jsou: fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, bankovní spojení, emailová adresa a obchodní transakce. Dále využíváme personalizaci služeb. Data jsou využita vrámci přepravy (PPL, Geis, Uloženka, Česká pošta), personalizaci služeb (Google, Seznam.cz) a obchodní sdělení (MailChimp, Heureka).

 

3. Kde jsou vyžadovány Vaše osobní údaje

 

Vaše osobní údaje jsou vyžadovány pro registraci zákazníka, odeslání objednávky nebo vstupu do zákaznické sekce. Na základě zadaných Vašich dat při registraci nebo odeslání objednávky je Vám povolen vstup do "Zákaznické sekce".  Na základě těchto dat se ověřuje Vaše identita a povoluje se vstup. Data jsou shromažďována na dobu nejméně 5 let, vždy však do doby, než zákazník sám požádá emailem o vymazaní svých dat z naší databáze. Poskytnutí dat je nutnou podmínkou pro registraci a nákup zboží. Pokud si přejete svá data smazat, pošlete prosím email na info@madarskekoreni.cz smazáním dat se zruší Váš přístup do zákaznické sekce a Vaše registrace.

 

4. Přístup a změna osobních údajů

 

Vaše osobní údaje můžete kdykoliv změnit a to prostřednictvím zákaznické sekce. V případě obdržení obchodních sdělení můžete aktualizovat Vaše informace v patičce obchodního sdělení včetně zrušení odběru obchodních sdělení.

 

5. Zabezpečení osobních údajů

 

Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí a jsou zaheslována. Nemusíte mít strach z případného úniku těchto dat.

 

Plné znění ochrany osobních údajů naleznete: ZDE

 

OWY5Y2RhZ