S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na Vašem zařízení. Nastavení cookies můžete změnit: zde.

 

 

Zavolejte nám a my Vám pomůžeme,

+420 777 77 35 08

Čas pro volání:

PO-PÁ 8:00 - 16:00

 

a nebo napište e-mail

info(at)madarskekoreni.cz

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

Cena před slevou 21,00 Kč (0,89 EUR)
Naše cena 16,80 Kč (0,72 EUR)
Skladem
Cena před slevou 21,00 Kč (0,89 EUR)
Naše cena 16,80 Kč (0,72 EUR)
Skladem
Naše cena 16,80 Kč (0,72 EUR)
Skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 79,00 Kč (3,36 EUR)
Skladem
Naše cena 53,00 Kč (2,26 EUR)
Skladem
Naše cena 147,00 Kč (6,26 EUR)
Skladem

Cena dopravy?

Kompletní ceny poštovného naleznete ZDE.

Číslo bankovního účtu při platbě předem CZK: 2275369033/0800

Číslo bankovního účtu při platbě předem EUR: 2501320204/2010

 

 

Od zpracování k odeslání.

Při objednávce obdržíte e-mail s Vašimi přihlašovacími údaji. Po přihlášení v zákaznické sekci, můžete sledovat průběh Vaší objednávky, rovněž si můžete stáhnout proformu Vaší faktury.

Zboží expedujeme do 24 hodin od potvrzení objednávky.

Spolu s e-mailem o odeslání Vaši zásilky obdržíte kód, s kterým můžete sledovat Vaši zásilku.

 

 

 


» Recepty & Návody
Klobásy a skladování

1. Skladování maďarských klobás

Z vlastních zkušeností doporučujeme skladovat veškeré námi prodávané klobásy: maďarská klobása nepálivá a maďarská klobása pálivá v suchém, dobře větrané místnosti ( sklep, půda, nevyužívaná garáž, kůlna ) zavěšené pomocí motouzu / špagátu a teplotou kolem 8 stp Celsia. Klobásy by se neměly navzájem dotýkat.

1.1. Plíseň ? Nemusíte vždy klobásy vyhazovat.

Pokud se na klobásách vytvoří bílé suché skvrnky, je možno je lehce setřít mokrým hadříkem a posléze klobásy utřít suchým hadříkem. Ovšem pokud se na klobásách vytvoří šedé vlhké a jiné skvrny klobásy jsou již nepoživatelné a je nutné je vyhodit.

1.2. V lednice? Jen za určitých podmínek.

Skladování v lednici, nedoporučujeme kvůli vlhkosti, která se v lednici často vyskytuje. Klobásy nevysychají a většinou se na nich vytvoří plíseň (šedé vlhké skvrny), tím se stávají již nepoživatelnými. Pokud i tak chcete klobásy skladovat v lednici, doporučujeme ke klobásám dát misku s jedlou sodou, kterou jednou týdně vyměníte. Tím částečně zamezíte v tvorbě vlhkosti ve Vaší lednici. Klobásy položit nejlépe na papír a pravidelně je otáčet - nejlépe každý druhý den.

MmQ2Y